Event medewerker

Werken als event medewerker bij John de Gouw evenementenverzorging is erg dynamisch. Het ene weekend sta je op een Hardcore- of Hollands talig festival, waarna je het volgende weekend werkzaam bent op het bloemen corso. Werken bij John de Gouw evenementenverzorging betekend werken in een hecht team, waarbij gezelligheid aan de hand van een drankje regelmatig voorkomt. Wij bieden mogelijkheid tot het doorgroeien in diverse functies, nieuwsgierig? Vraag hierna in je sollicitatie gesprek.

Gezien we werkzaam zijn op diverse plekken in Nederland, België en Duitsland zorgen wij voor het vervoer vanaf onze bedrijfslocatie (Voordijk 69, 5254 VG Haarsteeg). Het rijden naar de evenementen locatie wordt vergoed, de terugreis niet. De gehele reis voor chauffeurs wordt vergoed.

Voor eten en drinken wordt gezorgd tijdens jouw werkzaamheden. Heb je hier andere wensen dan kan je natuurlijk ook je eigen pakketje meenemen.

Werkdagen/uren worden vooraf met je besproken. Aan de hand van Whats App of een belletje wordt besproken welke dagen je wil en kan werken. Dit betekend dat je op eigen inzet de ene week veel of weinig kan werken.

Salaris wordt opgesteld aan de hand van jouw leeftijd. Binnen salaris zijn er ook doorgroei mogelijkheden. Solliciteren kan vanaf 16 jaar.

Taken als event medewerker:

· Verkoop van heerlijke producten

· Bereiden van heerlijke producten

· Runner (aanvullen van benodigdheden en voedingsmiddelen)

· Opbouwen

· Afbouwen

We bekijken hoe ver jij je al ontwikkeld hebt in deze taken. Mocht het te veel zijn pakken we het stapsgewijs op. Mocht je meer uitdaging nodig hebben dan kijken we hier naar de mogelijkheden. Ook bespreken we graag jouw voorkeur in de taken als event medewerker, zo kunnen we jou de beste plek geven in ons mooie bedrijf.

Wat verwachten wij van jou:

· Regelmatige inzetbaarheid

· Verzorgde uitstraling

· Geen 9 tot 5 mentaliteit

· Bereid om hard te werken

Lijkt het je leuk om je in te zetten als event medewerker in ons mooie bedrijf? Neem dan contact op