Schoonmaker

Om te zorgen dat de evenementen vlekkeloos verlopen is jouw taak als schoonmaker enorm belangrijk. We vinden het als voedingsmiddelen bedrijf enorm belangrijk dat er wordt gewerkt in een schone omgeving met schone materialen. Je zorgt er voor dat de materialen in de spoelkeuken, de wagens en eventueel andere materialen worden schoongemaakt.

Voor eten en drinken wordt gezorgd tijdens jouw werkzaamheden. Heb je hier andere wensen dan kan je natuurlijk ook je eigen pakketje meenemen.

Wij maken schoon op maandag, dinsdag en soms woensdag. Afhankelijk van het voorgaande en komende weekend zijn de werkzaamheden meer of minden. Vooraf bespreken we met je wanneer je beschikbaar bent via Whats App of een telefoongesprek.

Salaris wordt opgesteld aan de hand van jouw leeftijd. Binnen salaris zijn er ook doorgroei mogelijkheden. Solliciteren kan vanaf 15 jaar. Als je wat ouder bent en je het gewoon leuk vind om lekker schoon te maken voor enkele dagen in de week ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Taken als schoonmaker:

· Schoonmaken van materialen

· Schoonmaken van frituurwagens

· Schoonmaken van tapwagens

· Materialen op de juiste plek opbergen

Wij zouden het super leuk vinden om jouw ook in te kunnen zetten op de evenementen. Dit is echter afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Graag bespreken we dit wel tijdens je sollicitatie.

Wat verwachten wij van jouw:

· Nauwkeurig werkwijze

· Regelmatige inzetbaarheid

Lijkt het je leuk om je in te zetten als schoonmaker in ons mooie bedrijf? Neem dan contact op